~:E.u.r.a.C.r.e.a.t.i.o.n.s:~ Gubahan Hantaran Bunga Dulang

By: Eura Creations

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Jul-2008 07:44 Email | Share | | Bookmark
Scented Candles Lagi...

 
 
Salam...

Scented candles dari haruman rose, strawberry, lavender, citrus dan banyak lagi bau-bauan yang mampu membangkitkan kesegaran...

Sesuai dijadikan hadiah, perhiasan meja atau rumah juga souvenir untuk majlis pertunangan, perkahwinan, cukur jambul atau apa saja keramaian. Sangat sesuai untuk dijadikan souvenir meja beradap dan juga VIP gift.

Bagi yang berminat, sudi-sudi lah email/sms/call EuraCreations yer...







Regards,
Juliana
E-mail : euracreations@yahoo.com
H/P: 012-6317212
012-9187134


Wednesday, 18-Jun-2008 06:00 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Pertunangan ~ White + Soft Yellow

 
 
 
View all 6 photos...
Salam...

Lama betul tak update entry nih, maklumlah skang ni tgh berbadan dua kan. Dah tak larat nak mengadap PC ni lama-lama...

Edisi cuci mata dari euracreations kali ini, koleksi hantaran pertunangan adik syirah dari wangsa melawati. Tarikh pertunangan pada 1 Jun 2008 yang lalu, adik syirah memilih tema white + soft yellow.

Hmmm...gabungan dari dua warna ini memang menarik dan simple...

Tak banyak gambar dari saya setakat yang ada ini dipaparkan dahulu, tuan punya badan belum forward gambarnya, nanti dah ada saya update lagi yer...

Tahniah & Selamat Bertunang kepada Syirah..Jaga diri bebaik, org bertunang ni darah manis kata orang dolu-dolu kan...






Regards,
Juliana
E-mail : euracreations@yahoo.com
H/P: 012-6317212


Tuesday, 18-Mar-2008 07:14 Email | Share | | Bookmark
Purple...

Purple, purple, purple...ramai betul peminat warna nih...lagi-lagi kalau dikombinasikan dengan warna pink! Tak tau la nak kata camner, tp kedua-dua warna ni bila digabungkan memang cantik dan sejuk mata memandang...





Berminat? Jangan segan-segan call ok!

Regards,
Juliana
E-mail : euracreations@yahoo.com
H/P: 012-6317212



Wednesday, 5-Mar-2008 06:36 Email | Share | | Bookmark
Simple Doorgift ~ Handkerchief

 
 
 
Sedang mencari-cari doorgift yang simple dan menarik untuk majlis pertunangan, majlis persandingan atau majlis cukur jambul?

Harap doorgift terbaru dari EuraCreations mampu menyelesaikan masalah anda. Handkerchief yang simple, murah, mudah dan cantik...




Berminat? Jangan segan-segan call ok!

Regards,
Juliana
E-mail : euracreations@yahoo.com
H/P: 012-6317212


Monday, 25-Feb-2008 06:47 Email | Share | | Bookmark
Preview...

Preview terbaru dari EuraCreations untuk sajian mata anda...

Untuk update penuh, tunggguuuuuu....kesabaran anda amat dihargai...

Pada pelawat-pelawat fp, terima kasih diatas segala komen yang membina...saya budak baru belajar...silap dan salah harap dimaafkan...




Regards,
Juliana
E-mail : euracreations@yahoo.com
H/P: 012-6317212


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net